ua en ru

У МЕРТ розраховують, що Україна до кінця 2015 р. гармонізує свої стандарти з ЄС

У МЕРТ розраховують, що Україна до кінця 2015 р. гармонізує свої стандарти з ЄС
Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Валерій П'ятницький прогнозує, що до кінця 2015 р. Україні вдасться гармонізувати всі стандарти до стандартів Європейського союзу.

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Валерій П'ятницький прогнозує, що до кінця 2015 р. Україні вдасться гармонізувати всі стандарти до стандартів Європейського союзу. Про це він повідомив на експертному форумі "Використання інструментів Світової організації для захисту національних експортерів на міжнародних ринках", - передає кореспондент РБК-Україна.

"Буквально днями, оскільки я виконував обов'язки міністра, то я скористався цією можливістю і підписав низку наказів, які вводять нові стандарти, гармонізовані з європейськими... Таким чином, ми будемо діяти і далі, і я думаю, що за наступний рік ми закриємо фактично весь розрив, який існує між гармонізованими і не гармонізованих стандартів у цій сфері", - сказав він.

Нагадаємо, раніше в МЕРТ повідомили про прийняття більшості передбачених угодою про асоціацію України з ЄС технічних регламентів.