ua en ru

У Макіївці через попадання снаряда в житловий будинок, одна людина загинула, троє поранені, - міськрада

У Макіївці (Донецька область) артилерійський снаряд 28 вересня потрапив у житловий будинок, в результаті чого одна людина загинула, а ще троє мирних жителів були поранені.

У Макіївці (Донецька область) артилерійський снаряд 28 вересня потрапив у житловий будинок, в результаті чого одна людина загинула, а ще троє мирних жителів були поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

"Артилерійський снаряд влучив у житловий будинок селища Крупської Червоногвардійського району, одна людина загинула, поранення різного ступеня тяжкості отримали три мирних жителя, які госпіталізовані в міську лікарню № 1. Пошкоджено покрівлю та перекриття будинку", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, в неділю, в результаті попадання снаряда на склад нафтобази, розташованої в Червоногвадійському районі міста, сталась пожежа.

Вранці в місті було відключено 22 ТП і 9 АПС по Радянському РЕЗ (селища Нижня Кринка, Комунар, Червоний Жовтень, Велике Оріхове, Мале Оріхове, Скелевое).

Як наголошується в повідомленні, всі служби житлово-комунального господарства працюють у штатному режимі. Але міський автотранспорт працює за скороченим графіком.

Нагадаємо, 25 вересня міська рада Макіївки заявляв про обстріл міста.