ua en ru

У магістральних тепломережах п'яти районів Києва станом на 15 листопада 2013 р. пошкоджень нема, - "Київенерго"

У п'яти районах Києва станом на 06:00 ранку 15 листопада 2013 р. пошкодження у магістральних та розподільчих теплових мережах відсутні. Про це повідомив заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Володимир Баженов під час засідання оперативного міського штабу з підготовки міського господарства до опалювального сезону 2013-2014 рр., передає прес-служба "Київенерго".

Баженов повідомив, що на предмет пошкоджень теплових мереж перевірено Голосієвський, Дарницький, Деснянський, Оболонський та Дніпровский райони Києва. Стан внутрішньобудинкових мереж у даних районах також задовільний.

Виконавчий директор ПАТ "Київенерго" Юрій Магєра зазначив, що аварійно-відновлювальні бригади "Київенерго" цілодобово виконують роботи по усуненню пошкоджень в усіх районах Києва. Компанія взяла на себе зобов'язання ліквідовувати пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В той же час "Київенерго" подає теплоносій в теплові мережі столиці згідно температурного графіку, погодженого з Київською міською державною адміністрацією (КМДА).

В той же час, наприклад, відсутність опалення та гарячого водопостачання в Подільському районі пояснюється незадовільним станом внутрішньо-будинкових мереж, які знаходяться на балансі комунальних підприємств міста. Інші райони Києва оперативно, спільно з аварійно-відновлювальними бригадами "Київенерго" ліквідовують пошкодження теплових мереж.

Також на засіданні штабу обговорювалось питання фінансування в 2014 р. міської програми "Гаряча вода", згідно з якою будуть відремонтовані циркуляційні лінії гарячого водопостачання, які забезпечують безперервну циркуляцію гарячої води в будинках.