ua en ru

В Луганській області УБОЗ затримав грабіжників, які здійснили напади на відділення банку та АЗС

Працівники управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Луганській області встановили особи грабіжників, які упродовж лютого-березня цього року вчинили ряд гучних збройних нападів. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Так, на початку березня троє змовників, озброївшись пістолетом та обрізом мисливської рушниці, вчинили напад на автозаправну станцію в смт. Георгіївці Лугутинського району. Тоді вони заволоділи добовою виручкою заправки та зникли з місця події.

Раніше наприкінці лютого ті ж самі зловмисники намагалися пограбувати відділення ПАТ "Приватбанк" у місті Костянтинівка Донецької області. Однак спроба пограбування завершилася невдачею через спритність касира, яка ввімкнула тривожну сигналізацію. Тоді грабіжники втекли з місця злочину.

До речі, усі учасники групи вже мали «кримінальний досвід» - раніше були засуджені за убивство, розбійні напади та хуліганські дії.

За фактами збройних нападів відкриті кримінальні провадження. Наразі спільники затримані, досудове розслідування триває.