ua en ru

У Донецькій обл. була здійснена спроба пограбування відділення банку

У м. Костянтинівка (Донецька обл.) була здійснена спроба пограбування відділення "Приватбанку". Про це повідомляє прес-служба банку.

Як повідомила служба безпеки банку, в кінці робочого дня 28 лютого у відділення увірвалися двоє невідомих, які під загрозою застосування зброї зажадали від співробітників віддати всю готівку. Для підтвердження серйозності своїх намірів один з нападників направив пістолет на керівника відділення, а другий зробив попереджувальний постріл з обріза мисливської рушниці. Касиру відділення вдалося натиснути "тривожну кнопку, викликавши наряд міліції і включивши систему зовнішнього сповіщення про небезпеку. Почувши звуки сирени, грабіжники втекли з місця злочину. Прибулому через кілька хвилин поряд держслужби охорони затримати нападників не вдалося.

За даними банку, один з грабіжників був одягнений в куртку темного кольору з капюшоном, другий - у куртку темного кольору і смугасту шапочку, натягнутий на очі. "ПриватБанк" оголосив про гарантований винагороду 10 тис. грн за інформацію, яка допоможе затримання банди грабіжників.

Читайте також: У Миколаєві троє чоловіків скоїли розбійний напад на банк.