ua en ru

В Луганській обл. зафіксовано факти негідної поведінки бійців Нацгвардії, - ОДА

У Луганській області зафіксовані факти негідної поведінки бійців Національної гвардії України.

У Луганській області зафіксовані факти негідної поведінки бійців Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Луганська облдержадміністрація з жалем констатує факти негідної поведінки українських силовиків. Так, вчора після обіду в приміщення Новоайдарського районного відділу освіти в смт Новоайдар зайшов 37-річний військовослужбовець ЗСУ в стані алкогольного сп'яніння, озброєний автоматом Калашникова", - йдеться в повідомленні.

Як розповіла в ОДА, нацгвардеец почав звинувачувати працівників у сепаратизмі і погрожував їх розстріляти. Міліція, яка прибула на місце, затримала бійця, вилучила зброю з боєприпасами.

Щодо даного інциденту відкрито кримінальне провадження.

Крім того, в Золотому Попаснянського району бійці Нацгвардії затримали на блокпосту працівника прокуратури Слов'яносербського району, відібрали у нього документи, мобільний телефон, після чого відвезли в Гірське в школу-інтернат, де нанесли тілесні ушкодження та незаконно утримували близько чотирьох годин.

Нагадаємо, раніше ЛОДА звинуватило батальйон МВС "Київ-2" у втечі з зони АТО.