ua en ru

В Луганській обл. за добу ранены 2 бійця сил АТО, - ОДА

У Луганській області за добу постраждали 2 бійця сил антитерористичної операції.

У Луганській області за добу постраждали 2 бійця сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Згідно з повідомленням, 24 вересня госпіталізований військовослужбовець танкової бригади, що отримав осколкові поранення біля блокпосту в р. Щастя в результаті вибуху невстановленого вибухового пристрою. Крім того, з вогнепальними пораненням голови і тіла госпіталізований військовослужбовець батальйону "Айдар". Як наголошується, інцидент стався в Старобельськом районі, де бойових дій не ведеться.

У прес-службі Москаля відзначили, що оперативна обстановка на території, контрольованою українським урядом, досить складна, однією з причин чого є те, що не всі українські військові або добровольчі формування повною мірою підпорядковуються командуванню.

Нагадаємо, за словами Президента України Петра Порошенка, за останню добу з 24 на 25 вересня сили антитерористичної операції на Донбасі вперше за довгий час не втратили ні убитих, ні поранених жодного бійця.