ua en ru

В Луганській обл. біля блокпоста сталася перестрілка, загинула людина

У Луганській області біля блокпоста сталася перестрілка. Одна людина загинула

У Луганській області біля блокпоста сталася перестрілка. Одна людина загинула, йдеться в повідомленні прес-служби МВС України в Луганській області.

"Сьогодні близько четвертої години ранку до блокпосту наближалися два автомобіля "ВАЗ-2105" (за інформацією машина була викрадена з військкомату) і DEO Nexia. Ці машини переслідував автомобіль "Нива". Людьми, що пересуваються на цих автомобілях, велася перестрілка. Озброєні люди, що знаходяться на блокпосту, побачивши, що відбувається, відкрили стрілянину по автомашинам, що рухалися до них", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією в результаті перестрілки один чоловіків, що знаходилися в автомобілі "Нива", від отриманих поранень помер.

Одесит і луганчанин, що знаходилися в автомобілі DEO Nexia, з пораненнями госпіталізовані в одну з міських лікарень. Одесит, після надання йому медичної допомоги, пішов з лікарні.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Більш повна інформація про подію буде повідомлена після закінчення проведеної перевірки.