ua en ru

В Луганській обл. вчора через обстріл з боку бойовиків загинули 3 мирних жителя, поранено 11 силовиків, - ЛОДА

В Луганській обл. вчора через обстріл з боку бойовиків загинули 3 мирних жителя, поранено 11 силовиків.

В Луганській обл. вчора через обстріл з боку бойовиків загинули 3 мирних жителя, поранено 11 силовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"О 13:10 під час обстрілу системами "Град" м .Золоте біля власного будинку загинула 53-річна жінка. В період з 12:15 до 17:00 терористи з боку Первомайська виробили 20 пострілів з мінометів по розташуванню зведеного загону УМВС в Тернопільській області в м. Попасна. В результаті поранено 5 співробітників міліції, у тому числі 4-х офіцерів і сержанта. Мінами знищена котельня дитячого садка, а також пошкоджені будівлі відділу ДАІ, вагоноремонтного заводу, магазину "Світанок" та три приватні будівлі. Одна з мін потрапила на подвір'я приватного будинку на площі Героїв. В результаті на місці загинули двоє місцевих жителів - 78-річний батько, 45-річний син", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, зазначається, що 6 жовтня о 10:10, 10:35, 15:10 відбулися мінометні обстріли блокпости в районі Нацгвардії Бахмутки, жертв немає.

З 17:50 19:50 бойовики обстріляли опорний пункт 92-ї бригади Збройних сил України біля с. Весела Гора Слов'яносербського району., в результаті чого поранено четверо українських бійців.

Також в районі ТЕС р. Щастя терористи обстріляли 24-й штурмовий батальйон ВСУ. Троє бійців поранені.

В секторі "А" у 10:15, 10:25 був здійснений обстріл двох блокпостів Нацгвардії з боку р. Кіровськ. Жертв та постраждалих немає.
Крім цього, в Перевальському районі стався мінометний обстріл гірсько-піхотної бригади ЗСУ, з 12:10 до 12:35 - обстріл поста Нацгвардії у с. Катеринівка Попаснянського району, з 12:50 до 13:00 - обстріл з боку Первомайська м. Золоте.

Також наголошується, що в Біловодському районі під час проведення сільськогосподарських робіт на полі уздовж кордону з Росією на міні підірвався трактор. При цьому тракторист залишився живий. На даний момент район оточено, оскільки є підозри про мінування.

Нагадаємо, за даними прес-служби ЛОДА, 6 жовтня вночі, в результаті вибуху гранати в Сватове Луганської області загинув боєць батальйону міліції спеціального призначення "Київщина".