ua en ru

В Луганській обл. при обстрілі з установки "Град" загинули 4 військових, в т.ч. замначальника Східного управління Держприкордонслужби

В Луганській області 11 липня в результаті залпу, здійсненого бойовиками з установки "Град" по позиціям прикордонників, загинули четверо військовослужбовців, в т.ч. заступник начальника Східного регіонального управління полковник Ігор Момот.

В Луганській області 11 липня в результаті залпу, здійсненого бойовиками з установки "Град" по позиціям прикордонників, загинули четверо військовослужбовців, в т.ч. заступник начальника Східного регіонального управління полковник Ігор Момот. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України (Держприкордонслужба).

Згідно з повідомленням, залп було здійснено з 4:30 до 4:35.

За попередньою інформацією, четверо військовослужбовців загинули, троє отримали поранення, також пошкоджено три автомобілі.

Як зазначають у прикордонному відомстві, Момот з першого дня загострення обстановки на сході України брав участь в організації охорони та оборони державного кордону, за що був нагороджений Президентом України орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня.

Раніше сьогодні повідомлялося, що в зоні АТО під час обстрілу системою "Град" загинули керівник навчального центру Держприкордонслужби селища Оршанець у Черкаській області полковник Ігор Момот та ще двоє військовослужбовців.