ua en ru

В Луганській обл. через підняття рівня води закрито рух транспорту по дорогах місцевого значення в 12 населених пунктах

В Луганській області через підняття рівня води в річках все ще закрито рух автомобільного транспорту дорогами місцевого значення Старобільського району в 5 населених пунктах (с. Хворостянівка, с. Тітаровка, с. Новоселівка, с. Проказине, с. Бутківка), Біловодського району в 2 населених пунктах (с. Первомайськ, с. Городище), Новопсковського району в 2 населених пунктах (с. Осинове, с. Лисогорівка), а також Новоайдарського району в 3 населених пунктах (с. Співаківка, с. Маловенделівка, с. Штормове). Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Зокрема, у Новойдарівському районі автомобільний рух закрито мостами через р. Айдар: у с. Співаківка - по дорозі О130906 Співаківка-Айдар-Миколаївка км 14+837 та у с. Маловенделівка - по автодорозі С130906 Старобільськ-Луганськ-Донецьк/-Маловенделівка км 1+811. Тут організовано об'їзд через с. Айдар-Миколаївка та смт. Новоайдар. А у с. Штормове - по автодорозі С130903 Петренкове-Штормове з під'їздом до бази відпочинку "Айдар" км 0+800, об'їзд здійснюється грунтовим дорогами до с. Співаківка або с. Хворостянівка.

В інших областях проїзд автотранспорту забезпечено. Відновлено рух автотранспорту мостом через р. Євсуг по дорозі Старобільськ-Луганськ-Донецьк-Дмитрівка у с. Дмитрівка.