ua en ru

У Луганську і Маріуполі відновили Інтернет від "Укртелекому"

У частині Луганська та Маріуполі Донецької області "Укртелеком" відновив надання послуг Інтернету.

У частині Луганська та Маріуполі Донецької області "Укртелеком" відновив надання послуг Інтернету. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Сьогодні оператор повністю відновив роботу Інтернету м. в Маріуполі Донецької області. Зараз послуга надається за тимчасовою схемою, оскільки повністю усунути пошкодження магістральної лінії поки не є можливим", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що після подачі енергопостачання на обладнання "Укртелекому" в Луганську фахівці компанії приступили до відновлення Інтернет-доступу для своїх клієнтів і в цьому місті. "На жаль, у частини абонентів, як і раніше, спостерігаються проблеми в роботі фіксованого Інтернету. Це викликано тривалою перервою в забезпеченні зовнішнього електроживлення і серйозними пошкодженнями обладнання внаслідок ведення активних бойових дій", - додали в "Укртелекомі".

Нагадаємо, вчора фахівці компанії "Укртелеком" вперше за кілька останніх місяців відновили надання послуг місцевого, міжнародного та міжміського телефонного зв'язку жителям Луганська.