ua en ru

В.Литвин: ВР планує проект держбюджету на 2011 р. розглянути 14 грудня 2010 року

Верховна рада (ВР) України планує розглянути проект державного бюджету на 2011 р. 14 грудня 2010 р. Така пропозиція від спікера ВР Володимира Литвина прозвучала сьогодні під час засідання погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.
В.Литвин зазначив, що на цей пленарний тиждень у порядку денному визначено більше 100 питань, і головним питанням є прийняття держбюджету на 2011 р.
В.Литвин нагадав, що 10 грудня ВР отримала бюджет, а також пропозиції щодо внесення змін до Бюджетного кодексу.
"Нам потрібно визначитись стосовно питання процедури розгляду проекту держбюджету на 2011 р. Є пропозиція 14 грудня розглянути представлений законопроект у першому читанні, після чого надати можливість народним депутатам, комітетам і фракціям сформувати пропозиції щодо цього законопроекту до 19 грудня включно", - сказав В.Литвин.
При цьому він зазначив, що профільний комітет повинен доопрацювати всі пропозиції та зауваження до проекту держбюджету до 22 грудня, і до 24 грудня розглянути його у другому читанні. За словами В.Литвина, разом з прийняттям бюджету на 2011 р., повинно бути прийнято низку законодавчих актів про внесення змін до законів України та Бюджетного кодексу у зв'язку із прийняттям бюджету на 2011 р.