ua en ru

В.Литвин: ВР наступного пленарного тижня розгляне зміни до ПК щодо платників єдиного податку

Верховна Рада України (ВР) наступного пленарного тижня (31 травня - 3 червня) розгляне зміни до Податкового кодексу щодо платників єдиного податку. Про це у четвер під час прес-конференції за результатами позачергового засідання Бюро ПАЧЕС зазначив голова ВР Володимир Литвин, повідомляє прес-служба парламенту.

В.Литвин повідомив, що в парламенті зареєстровано близько 40 внесених депутатами законопроектів, якими також пропонується вдосконалити положення Податкового кодексу. При розгляді цих пропозицій, за його словами, профільний парламентський комітет визначить серед них найбільш конструктивні для їх урахування в законопроекті Кабінету міністрів України при його прийнятті в цілому.
«Ми детально вивчимо всі ці пропозиції, врахуємо законодавчі ініціативи депутатів, які заслуговують на увагу, і, я думаю, на наступний пленарний тиждень цей законопроект буде розглянутий з таким прицілом, щоб до завершення цієї сесії ми прийняли вичерпне рішення», - підкреслив В.Литвин.

Нагадаємо, сьогодні під стінами Верховної Ради (ВР) України зібралося близько 2 тис. мітингуючих підприємців малого та середнього бізнесу,що вимагали прийняти зміни до Податкового кодексу в частині спрощення адміністрування податків, оптимізації спрощеної системи оподаткування.