ua en ru

В таборі бойовиків Слов'янська виникли розбіжності після заяв "командувача ЗС ДНР", - ІО

В таборі бойовиків Слов'янська (Донецька область) виникли розбіжності після заяв "Командувача Збройними силами Донецької народної республіки" полковника Ігоря Стрєлкова.

В таборі бойовиків Слов'янська (Донецька область) виникли розбіжності після заяв "Командувача Збройними силами Донецької народної республіки" полковника Ігоря Стрєлкова. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"За оперативною інформацією групи "Інформаційний опір", сьогоднішні заяви "Стрєлка"-Гіркіна" викликали вкрай неоднозначну реакцію в таборі терористів, опорна база яких знаходиться в Слов'янську", - написав Тимчук.

За його словами, зокрема, маються на увазі заяви про те, що всі "воєнізовані структури" на Донбасі повинні підкорятися наказам і розпорядженням Стрєлкова, а всі "невраховані" бойовики підлягають затриманню, а в разі збройного опору - знищуються на місці.

"Окремі групи терористів, що діють на Сході країни, прийняли заяву "Стрєлка" на свій рахунок, і тепер побоюються не тільки українських силовиків, але і російських диверсантів", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, сьогодні "Командувач Збройними силами Донецької народної республіки" полковник Ігор Стрєлков перепідпорядкував собі силові структури Донецької області та оголосив про початку контртерористичної операції (КТО).