ua en ru

У Криму затримано підозрюваного у крадіжці коштів із службового кабінету Мінфіну АРК

У Криму сьогодні, 12 липня 2013 р., близько 16:00 на вул. Р. Люксембург у м. Сімферополь був затриманий підозрюваний у скоєнні 8 липня крадіжки великої суми грошей зі службового кабінету Міністерства фінансів АР Крим. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в АР Крим.

За інформацією начальника Управління карного розшуку кримського Главку міліції Ігоря Власюка, зловмисником виявився 55-річний житель Білогірського району автономії.

"Чоловік раніше неодноразово судимий. З місць позбавлення волі він звільнився тільки 2 липня поточного року. Викрадені гроші, за словами підозрюваного, витратив на свій розсуд, в основному, на алкоголь та продукти харчування", - зазначив правоохоронець.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Проводиться досудове розслідування.