ua en ru

У Криму військові захопили солдата РФ під час спроби проникнення на територію військової частини, - Тенюх

Українські військовослужбовці захопили одного російського солдата під час спроби проникнення на територію однієї з військової частини.

Українські військовослужбовці захопили одного російського солдата під час спроби проникнення на територію однієї з військової частини. Про це заявив в. о. Міністра оборони України Ігор Тенюх під час засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні вночі о 02:30 було проникнення на територію батальйону морської піхоти, який розташований в м. Феодосія. Але завдяки тому, що морські піхотинці військово-морських сил України, як завжди були в готовності, був спійманий російський морський піхотинець з одним цивільним. Зараз проходить допит цього військовослужбовця. Були запрошені органи правопорядку Збройних сил України. Були також запрошені органи правопорядку органів внутрішніх справ і прокуратури", - заявив Тенюх.

За його словами, піхотинець був із зброєю. Після встановлення особи цього піхотинця будуть прийняті подальші дії.

Також Тенюх зазначив, що українські військові частини переведені в підвищену ступінь боєготовності і готові до захисту своїх військових частин.