ua en ru

У Криму створюють робочу групу ПР для розширення прав автономії у випадку зміни Конституції України

Голова Кримської республіканської організації Партії регіонів Анатолій Могильов провів засідання політради КРО ПР, на якому було прийнято рішення створити робочу групу з числа членів депутатської фракції "Регіони Криму"

Голова Кримської республіканської організації Партії регіонів Анатолій Могильов провів засідання політради КРО ПР, на якому було прийнято рішення створити робочу групу з числа членів депутатської фракції "Регіони Криму" для спільної роботи з тимчасовою комісією ВР України для розширення прав і повноважень автономії в парламенті країни у разі розгляду питання про зміну Конституції України. Про це повідомляє прес-служба КРО Партії регіонів.

"Мова не йде про сепаратизм, але у випадку, якщо постане питання про зміну Конституції України, ми повинні відстоювати інтереси Криму і кримчан і зробити все, щоб зберегти статус автономії. Авангардом цього питання має стати фракція "Регіони Криму" у Верховній Раді автономії під керівництвом спікера кримського парламенту Володимира Константинова", - заявив Могильов.

Голова КРО Партії регіонів підкреслив, що сьогодні необхідно вжити всіх заходів для попередження можливих провокацій з боку радикально налаштованих прихильників громадянського конфлікту і провокаторів.