ua en ru

У Криму робітника засипало землею при копанні криниці

В Криму у м. Алушта по вул. Сімідвірській, троє працівників копали колодязь та одного з них завалило землею на глибині 30 м. Про це повідомляє прес-служба ДержНС України.

Повідомлення про те, троє працівників копали колодязь та одного з них завалило землею на глибині 30 м надійшло 18 жовтня 2013 р. о 12.10.

До місця події були направлені рятувальники. Рятувальник Кримської рятівної служби спустився у розвідку у колодязь на глибину приблизно 16 м, виявив обвал грунту, та ймовірну загрозу обвалу колодязних кілець з верху.

Під завалом знаходиться чоловік 1980 р.н., проживає у Сімферопольському районі, с. Добре, вул. Центральна.

Станом на 19 жовтня 2013 р. на 06:00 проведено укріплення усіх шістнадцяти залізобетонних кілець між собою та додатково скріплено чотирма металевими шинами у всю довжину способом зварювання. На даний момент, на ділянці шахти (знаходиться нижче залізобетонних кілець), яка не була у залізобетонному покритті, ведуться роботи по укріпленню стін металевою сіткою для запобігання можливих руйнувань грунту, довжина якого складає 8 метрів. Після проведення зазначених вище робіт на даній ділянці почнуться роботи по вилученню грунту із зруйнованої ділянки на поверхню (близько 6 метрів).

На місці находиться: мобільно-оперативна група ГУ ДержНС, пошуково-рятувальна група м. Ялта, рятувальна частина ДержНС України в АР Крим, Кримська рятувальна служба - 9 чоловік особового складу та 2 од. техніки. На місце робіт налаштовано цілодобове освітлення.

Станом на 09:00 19 жовтня 2013 р. роботи продовжуються.