ua en ru

У Криму при зіткненні чотирьох автомобілів постраждали п'ять осіб

Вчора вночі в Криму на трасі "Сімферополь-Миколаївка" в результаті зіткнення чотирьох автомобілів постраждали п'ять осіб, в тому числі дитина. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДержНС України в АРК.

ДТП сталося на 36 км траси "Сімферополь-Миколаївка". При виконанні обгону зіткнулися чотири автомобілі - Mazda 6, Dacia Logan, ВАЗ 2106 і BMW 320.

В результаті ДТП пасажирка авто Mazda 6, 29-річна мешканка Брянська Російської Федерації була госпіталізована із закритим перелом поперекового відділу хребта і закритою черепно-мозковою травмою. 16-річна пасажирка цього ж авто отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, удар м'яких тканин особи. 5-річний пасажир Mazda 6, житель РФ, м. Брянськ, госпіталізований в міську дитячу лікарню з діагнозом: удар хребта, тупа травма живота і грудної клітки.

Читайте також: В Україні за добу сталося 102 ДТП, в яких загинули 11 осіб

Водій автомобіля Dacia Logan, 38-річний житель с. Кольчугіно Сімферопольського району госпіталізований з діагнозом: закритий перелом ребер. Його 38-річний пасажир госпіталізований із струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою, ударом м'яких тканин обличчя.