ua en ru

У Криму представники військ берегової оборони ВМС ЗСУ виявили та погасили загоряння у Керчі та поблизу Перевального

У Криму представники військ берегової оборони Військово-морських сил (ВМС) Збройних сил України (ЗСУ) виявили та оперативно погасили осередки загоряння у Керчі та поблизу селища Перевальне. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

У Керчі вчора близько 11:00 на відкритій території в районі вул. Шевякова внаслідок необережного поводження невідомих осіб з вогнем сталося загоряння сухої трави та комишу на площі близько 600 кв. м. Осередок загоряння вчасно помітив парний патруль окремого механізованого батальйону Центру військ берегової оборони ВМС ЗСУ. Позаштатна пожежна команда за годину локалізувала і разом з підрозділом МНС загасила пожежу.

Також 9 серпня близько 19:00 в районі селища Перевальне (АР Крим) невідомими особами було підпалене сміттєзвалище. Блокпост окремої бригади берегової оборони ВМС ЗСУ за 15 хвилин локалізував та погасив вогонь.

В усіх гарнізонах ВМС ЗСУ існує 36 штатних пожежних розрахунків загальною чисельністю близько 300 осіб, у розпорядженні яких перебуває 37 пожежних автомашин.