ua en ru

У Криму 5 жовтня можуть призначити прем'єр-міністра, - джерело

У Криму завтра, 5 жовтня, відбудеться засідання Президії Верховної Ради Криму. Як розповіло РБК-Україна джерело в кримському уряді, не виключено, що в середу буде призначено засідання парламенту автономії, на якому озвучать ім'я кандидата на пост голови Ради міністрів Криму.

"В даний час Володимир Константинов (спікер ВР АРК) знаходиться в Києві, обіцяє повернутися до завтрашнього дня і озвучити підсумки поїздки. Крім того, відомо про зацікавленість в тому, щоб прем'єр був призначений до початку Чорноморського економічного форуму, який стартує вже цієї п'ятниці. В ідеалі, високих гостей повинен приймати офіційний глава уряду, а не в.о.", - розповів співрозмовник.
Зазначимо, зараз активно обговорюються імена претендентів на крісло прем'єр-міністра Криму, періодично віддаючи "пальму першості" нинішньому главі Севастопольської міськдержадміністрації Володимиру Яцубі або керівнику МДВ України Анатолію Могильову. Ті в свою чергу спростовують такі припущення. Проте експерти дотримуються думки, що на пост голови Радміну найімовірніше буде призначений перший віце-прем'єр автономії Павло Бурлаков.