ua en ru

У Краматорську в результаті бойових дій знеструмлено ряд медустанов

У Краматорську (Донецька область) в результаті бойових дій знеструмлено ряд медичних установ.

У Краматорську (Донецька область) в результаті бойових дій знеструмлено ряд медичних установ. Про це повідомляє прес-служба "Донбаської паливно-енергетичної компанії" (ДПЕК).

"16 червня в результаті активних бойових дій в місті Краматорськ знеструмлено підстанції 110 кВ "Соцмісто", 35кВ "Бєлєнкая" і 35кВ "Третій Підйом". В результаті без електропостачання виявилася насосна станція 2-го Донецького водоканалу. Також в Краматорську без електроенергії залишилися: фільтрувальна станція, будівля міськвиконкому, дитяча міська лікарня, травматологія та опікова лікарня", - говориться в повідомленні.

У ДПЕК зазначили, що їх бригади намагаються з допомогою резервних джерел живлення відновити енергопостачання лікувальних установ.

Енергетикам вдалося оглянути одну з відключених підстанцій. Співробітники виявили, що обладнання пошкоджено осколками хв.

Крім того, без водопостачання опинилися міста Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка та Дзержинськ.

"Бригади ДПЕК Донецькобленерго готові відновити енергопостачання в найкоротші терміни при наявності вільного і безпечного доступу до пошкоджених об'єктів. Однак, на даний момент це неможливо, так як у Слов'янському районі і в місті Краматорськ ведуться бойові дії", - підкреслили в компанії.