ua en ru

В Київській обл. за мисливськими господарствами закріпили угіддя

В Київській області за мисливськими господарствами закріпили угіддя, повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

На думку губернатора області Анатолія Присяжнюка, це є важливим кроком на шляху вирішення завдання вільного доступу населення області до її природних багатств: "До нас кожного дня надходять скарги громадян стосовно, наприклад, неможливості дістатися до рік та озер через забудову і огородження приватними особами берегової зони. Аналогічні скарги надходять стосовно лісів, що знаходяться поблизу населених пунктів. Ми реагуємо на кожне звернення, але подібні ситуації вимагають не точкового, а комплексного вирішення", - зазначив він.

Також Присяжнюк наголосив, що в області почала працювати робоча група, яка надалі буде займатися даним питанням: вивчати конкретні ситуації і вживати заходи. Губернатор повідомив, що упродовж наступних кількох тижнів пройде заслуховування керівництва усіх районів, аби нівелювати усі конфліктні питання щодо використання угідь.

Читайте також: Прокуратура Київської обл. з початку 2012 р. упередила незаконне використання 100 тис. га мисливських угідь