ua en ru

У київському готелі "Дніпро" виявлено зброю, - МВС

Міліція знайшла зброю в готелі "Дніпро" на Європейській площі в Києві, де раніше знаходилися активісти громадського руху "Правий сектор".

Міліція знайшла зброю в готелі "Дніпро" на Європейській площі в Києві, де раніше знаходилися активісти громадського руху "Правий сектор". Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

"Зараз у готелі працюють експерти. Там виявлено кілька одиниць зброї. Проводиться перевірка на причетність його до скоєння інших злочинів", - наголошується в повідомленні.

МВС нагадує, що вранці 1 квітня у супроводі правоохоронців представники "Правого сектора", які перебували у готелі "Дніпро", покинули його приміщення і організовано вирушили на одну із заміських баз.

Нагадаємо, ввечері 31 березня на Хрещатику сталася стрілянина: представник "Правого сектора" почав стріляти по представникам самооборони Майдану. В результаті були поранені три людини, в тому числі перший заступник глави Київської міської державної адміністрації Богдан Дубас. Стріляв представник "Правого сектора" затриманий міліцією. Відкрито кримінальне провадження.