ua en ru

У київській лікарні "Охматдит" відновлено опалення

Оперативні бригади ПАТ "Київенерго" завершили ліквідацію пошкодження ділянки магістрального трубопроводу №6 від СТ-1 у Шевченківському районі столиці по пр. Перемоги, 20. Про це повідомили у прес-службі "Київенерго".

Близько 12:00 завершено роботи з ремонту трубопроводу і установки арматури, яка дозволить забезпечити надійне теплопостачання двох корпусів "Охматдиту" і 16 житлових будинків, підключених до перекладеної у 2014 р ділянки теплової мережі. Нове обладнання дозволить підтримувати теплопостачання зазначених споживачів навіть у разі виникнення пошкодження на суміжній ділянці мережі 1967 року прокладки.

"Вже о 12:00 відновлено централізоване теплопостачання стаціонарних відділень Української спеціалізованої дитячої лікарні "Охматдит". Станом на 16:00 відновлено ЦО і ГВП всіх тимчасово відключених у зв'язку з пошкодженням споживачів - 26 житлових будинків, 10 відомчих будинків, школи та дитячого садка", - йдеться в повідомленні.

Вчора, 2 грудня, вживалися заходи щодо обігріву приміщень "Охматдиту" за допомогою мобільних дизельних та електричних генераторів, що дозволило підтримувати температуру у приміщеннях не нижче 25 градусів.

Нагадаємо, пошкодження тепломагістралі діаметром 400 мм було виявлено 2 грудня о 15:10. Пошкодження сталося у зв'язку з високим рівнем зношеності труб. Дана ділянка тепломережі експлуатується з 1967 року і вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс.

Раніше повідомлялося, що в Києві продовжують відновлювати опалення лікарні "Охматдит".