ua en ru

У Київському районі Донецька чути залпи, - мерія

У Київському районі Донецька близько 11:00 було чути залпи і вибухи.

У Київському районі Донецька близько 11:00 було чути залпи і вибухи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міськради.

Як зазначається, за станом на 12:30 обстановка в місті залишається стабільно напруженою. Системи життєзабезпечення міста працюють.

"У місті поширюються чутки про те, що після попадання артилерійського снаряда, яке відбулося 29 серпня, зруйновані корпуси Інституту невідкладної і відновної хірургії ім. Гусака (колишня ОЦКЛ) і лікувальний заклад не функціонує. Дана інформація не відповідає дійсності. Всі хірургічні служби, стаціонари і поліклініка Інституту працюють у штатному режимі, фахівці відділень знаходяться на робочих місцях і надають консультативну та оперативну допомогу. Також у штатному режимі працює Донецький обласний протипухлинний центр", - йдеться в повідомленні.

У мерії додали, що ситуація із забезпеченням жителів продовольчими та непродовольчими товарами станом на 8 жовтня залишається задовільною. У торговельній мережі міста є всі основні групи товарів, в тому числі соціально-значущі.

Нагадаємо, у Донецьку за бойових дій за минулу добу загинули 3 людини, ще 4 поранено.