ua en ru

У київському метро почастішали випадки травмування дітей

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" констатує почастішання випадків травмування дітей в метро: за останні два місяці сталося 7 нещасних випадків.

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" констатує почастішання випадків травмування дітей в метро: за останні два місяці сталося 7 нещасних випадків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби комунального підприємства "Київський метрополітен".

"За червень та липень 2014 року в метрополітені сталося 7 нещасних випадків з дітьми віком від 2 до 8 років, які отримали травми рук і ніг різних ступенів тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба метро відзначає, що майже всі випадки трапилися на ескалаторах станцій, і тільки один - на рейках: 15-річний хлопчик впав під час руху електропоїзда з вагона на рейки біля станції "Дарниця".

Крім цього, повідомляється, що 1 серпня 3-річна дитина отримала перелом кісток на станції "Хрещатик" з-за того, що його нога потрапила у проміжок між нерухомими частинами ескалатора.

У київському метро відзначають, що 7 випадків за два місяці - це досить високий показник у порівнянні з попереднім роком, у якому відбулося 14 випадків травмування дітей.

Прес-служба київського метро стверджує, що причина дитячого травматизму - безвідповідальність батьків і порушення ними та їхніми дітьми правил користування метрополітеном.