ua en ru

Київ зустріне міжнародний проект Тhe Macallan Masters of Photography

Виставка знімків Елліотта Эрвитта - четвертий випуск культового проекту The Macallan Майстрів Фотографії. Авторами попередніх серій виступали такі легендарні майстри, як Джон Ранкін, Альберт Уотсон і Енні Лейбовіц. Починаючи з жовтня 2013 року міжнародний проект був презентований в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Лондоні, Москві та Гонконгу.

Виставка знімків Елліотта Эрвитта - четвертий випуск культового проекту The Macallan Майстрів Фотографії. Авторами попередніх серій виступали такі легендарні майстри, як Джон Ранкін, Альберт Уотсон і Енні Лейбовіц. Починаючи з жовтня 2013 року міжнародний проект був презентований в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Лондоні, Москві та Гонконгу. У найближчому майбутньому, макаллан Майстрів Фотографії чекає Сінгапур, а сьогодні творців проекту Мексика зустрічає. Приємно, що в 2014 році в список увійде і Київ.

Елліотт - найвпливовіший живе фотограф у світі за версією журналу Професійний Фотограф. Фотографії Елліотта Эрвитта часто наповнені чудовим почуттям гумору у поєднанні з оманливо легкої, але досконалою технікою. Ось вже більше 50 років, його фото прикрашають сторінки видань по всьому світу. Він знімав Мерилін Монро, Жаклін Кеннеді, Арнольда Шварценеггера, а тепер і найдорожчий віскі в світі.

В рамках проекту Елліотт використовував свою майстерність і творчий дар, щоб передати дух Шотландії. Масштабний тур тривав більше чотирьох тижнів і охопив гори острови і країни. Глазго і Едінбургу, а також острів Скай на думку фотографа, були особливо прекрасними.

Кожен знімок (в колекції з 158 фото) показує різноманітні та виразні образи шотландського характеру: від людей до пейзажів, від тварин до символів. Колекції з'єднують красу та емоції з гумором і дотепністю.

Макаллан Майстрів Фотографії - це спільний творчий проект творців кращого односолодового віскі в світі і видатних фотографів сучасності.

"Разом ми створюємо лімітовані колекції віскі і приголомшливі твори мистецтва, що відображають цінності та відмінні риси бренду" - Кен Грієр, директор з односолодового віскі В Эдрингтон проживає в окрузі Групи.

Дане колекційне видання включає виготовлені вручну і підписані знімки Елліотта Эрвитта з його великого шотландського пригоди, а також односолодовий шотландський віскі The Macallan з однієї бочки, особисто відібраний Бобом Далгарно, майстром віскі The Macallan. Пляшка ручної роботи прихована в книзі, яка включає всі знімки Елліотта для проекту.

У всьому світі буде випущено тільки по 35 примірників кожної з 58 унікальних пар, загальний реліз цього твору мистецтва складе лише 2030 штук.

Макаллан вже проводив проекти у сфері мистецтва - цей досвід надихнув на створення The Macallan Майстрів Фотографії. До цього бренд співпрацював з сером Пітером Блейком, відомим британським художником, Валеріо Адамі, найбільшим італійським представником поп-арту.

Фоторепортаж з урочистого відкриття проекту The Macallan Майстрів Фотографії в Росії.

Фотогалерея