ua en ru

У Києві відбудеться семінар православного місіонера з США Олега Воскресенського

31 січня 2014 в Києві відбудеться богословський семінар - бесіда Олега Воскресенського, філолога, магістра богослов'я, кандидата педагогічних наук, співавтора підручника з "Основ православної культури" для 4 класу російських шкіл, вівтарника Російської Православної Церкви у м. Фрідлі (штат Міннесота, США), сообщает "Релігія в Україні" з посилання на агентство Duhcenter.

Тема зустрічі - "Розумне, науково-історичне підставу християнської віри". Матеріали семінару засновані на науковому досвіді і духовному шляху вчених , які прийшли до віри в Бога і затвердилися в ній в результаті досліджень наукових фактів і історичних свідчень про Ісуса Христа.

"Якщо віра християн спочиває не тільки, як це здається деяким , на емоціях і традиціях , але й на цілком певному Біблійному тексті, то наскільки цей текст достовірний, тобто гідний нашої довіри ? Які підстави для такої довіри можуть представити історична наука, археологія та палеографія (свідоцтва рукописів)? і якщо ці свідчення грунтовні, то що ж заважає тверезо і розумно мислячій людині увірувати в його зміст і вчення?" - Ці та подібні питання стануть на семінарі предметом розгляду та обговорення.

Запрошуються всі oxoчі. Адреса та час проведення: галерея "Соборна" УПЦ (Київ , ст. М. Либідська, Залізничне шосе, 3) 31 січня о 19.00.
Контакти: тел.: (044) 529 03 59 , 099 231 47 42 , info@duhcenter.in.ua