ua en ru

У Києві знову "мінували" вокзали

У Києві вранці 20 серпня надійшло повідомлення про замінування станцій "Київ-Пасажирський" і "Дарниця".

У Києві вранці 20 серпня надійшло повідомлення про замінування станцій "Київ-Пасажирський" і "Дарниця". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС у Києві.

Як зазначається, повідомлення про замінування надійшло черговому по вокзалу від аноніма близько 7:00. "Співробітниками міліції негайно була розпочата евакуація киян і гостей столиці. Загалом з приміщень вокзалів ст. Київ-Пасажирський, Дарниця евакуйовано близько 1300 громадян. На місці події до своїх обов'язків приступили фахівці - вибухотехніки, експерти та кінологи зі службовими собаками. Після ретельного обстеження вони склали акт про відсутність вибухонебезпечних предметів і відновили звичайний ритм роботи", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на рух поїздів дана подія не вплинула.

Нагадаємо, в Києві в середу, 20 серпня, годину не працювала станція метро "Дарниця" Святошинсько-Броварської лінії через повідомлення про мінування.

Відзначимо, останнім часом все частіше в Києві "мінують" адмінбудівлі та станції метро. У правоохоронних органах заявляють, що анонімні дзвінки про замінування надходять із зони антитерористичної операції на Донбасі.