ua en ru

У Києві Самооборона влаштувала скандал під час презентації електронної системи торгів арештованим майном

У Києві представники Самооборони влаштували скандал під час презентації електронної системи торгів арештованим майном і погрожують голові Державної виконавчої служби (ДВС).

У Києві представники Самооборони влаштували скандал під час презентації електронної системи торгів арештованим майном і погрожують голові Державної виконавчої служби (ДВС), передає кореспондент РБК-Україна.

За словами активістів, ДІЗ проводить непрозорі тендери і відмовляється відкрити тендерні пропозиції. Представники Самооборони вимагають скасувати результати тендерів на реалізацію арештованого майна.

"Якщо ти підпишеш цей тендер, тебе мама рідна не впізнає! Вам коктейлів захотілося?!", - заявив один з представників Самооборони.

При цьому, за словами голови ДВС Дмитра Сторожука, зазначені представники Самооборони діють в інтересах переможених учасників тендеру і намагаються зірвати презентацію електронної системи торгів арештованим майном. Також чиновник запропонував представникам Самооборони подати офіційну скаргу та пообіцяв розглянути її.

Сторожук також розповів, що проект на даний момент буде функціонувати у тестовій версії, а повна версія сервісу буде доступна з вересня.