ua en ru

У Києві відкрили центральний офіс з обслуговування великих платників податків

У Києві відкрили окружну державну податкову службу - центральний офіс з обслуговування великих платників податків.

У Києві відкрили окружну державну податкову службу - центральний офіс з обслуговування великих платників податків. Офіс відкритий шляхом реорганізації спеціалізованої державної податкової інспекцією по роботі з великими платниками. Про це заявив глава Державної податкової інспекції Олександр Клименко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Для поліпшення адміністрування сервісу якості обслуговування платників податків, податкового супроводу було ініційовано нами створення центрального офісу великих платників. До цього були спеціалізовані офіси, які знаходилися в 11 регіонах. Наша задача, яку ми поставили - це стандартизація, уніфікація процедур податкового супроводження та підняття рівня обслуговування", - заявив Клименко.

За словами Клименко на даний момент в Києві функціонує 11 спеціалізованих інспекцій, яких до 2013 р. стане 7 "Хочу сказати, що станом на сьогодні у нас є 11 спеціалізованих інспекцій з обслуговування великих платників і в 2013 р. їх стане 7. Сьогодні інспекції розташовані в Сімферополі, Дніпропетровську, Кривому Розі, Донецьку, Луганську, Львові, Миколаєві, Харкові".

Також він зазначив, що в найближчий час реорганізація торкнеться спецінспекції в Кривому Розі, Миколаєві та Сімферополі, які приєднуватися до інспекцій в Дніпропетровську, Одесі та ДПІ в Сімферополі.