ua en ru

У Києві на вихідних буде частково обмежено рух автотранспорту на проспекті Бажана

У Києві 31 березня та 1-2 квітня у зв'язку з реконструкцією буде частково обмежено рух автотранспорту на проспекті Бажана. При закритті частини проспекту в напрямку Південного мосту буде виділено дві зустрічні смуги для проїзду в цьому напрямку, і навпаки. Повністю перекриватись рух автотранспорту на проспекті Бажана не буде, повідомляє прес-служба КМДА.

Крім того, за повідомленням комунальної корпорації "Київавтодор", дороги 31 березня ремонтуватимуть на вулицях: Конєва, Китаївська, Ягідна, Метрологічна, Лебедєва, Пухівська, Будівельників, Прирічна, Суворова, Грушевського, Волоська, Чорнобильська, Ірпінська, Островського, Багговутівська, на Русанівській набережній та Набережному шосе.

1 квітня ремонтні роботи виконуватимуть на вулицях Березняківська, Північна, Лумумби, Тверська, Генерала Наумова, Островського, Шмідта.

2 квітня техніка працюватиме на вулицях: Конєва, Китаївська, Лятошинського, Ломоносова, Мала Китаївська, Березняківська, Північна, Підвисоцького, Білокур, Волоська, Чорнобильська, Ірпінська, Єреванська, Курська, Іскрівська, Петровського, Шмідта.

При виконанні робіт рух автотранспорту обмежуватися не буде. Для попередження водіїв у місцях проведення ремонту виставлятиметься причеп безпеки з сигнальним обладнанням.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в 2012 р. передбачена реконструкція 29 вулиць і доріг на 676,3 млн грн.