ua en ru

У Києві мітингувальники "Київпастрансу" розблокували рух на вул. Грушевського

У Києві мітингувальники працівники "Київпастрансу" розблокували рух на вулиці Грушевського біля будівлі Кабінету міністрів України.

У Києві мітингувальники працівники "Київпастрансу" розблокували рух на вулиці Грушевського біля будівлі Кабінету міністрів України. Про це РБК-Україна розповіли співробітники Управління державної охорони України (УДО).

За словами охорони, мітингувальники блокували вулицю близько 25 хвилин.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, під стінами Кабінету міністрів пройшов мітинг працівників "Київпастрансу", які вимагають виплати заробітної плати за 3 місяці роботи.

"Люди вимагають зарплат. У нас була заборгованість за вересень, жовтень, листопад. Ці місяці відпрацьовані. Сьогодні пройшла інформація, що буде "закрито" вересень. Але решта поки під знаком питання. Ця єдина причина акції", - заявив один з учасників акції.

Рух було перекрито трьома автобусами. У той же час представники "Київпастрансу" заявили, що це не вони перекривали рух на вул. Грушевського.

"Перекрили рух не наші. Тут є особи з якихось інших організацій. Це спеціально спровокували. Зараз займаються питанням, щоб прибрали автобуси. Ми домовлялися, щоб не блокували рух. Я не знаю, хто це перекрив", - заявив голова профспілки "Київпастранс" Сергій Болдунюк.