ua en ru

У Києві капітально відремонтовано 21 км доріг, - "Київавтодор"

Працівники комунальної корпорації "Київавтодор" виконали капітальний ремонт дорожнього покриття низки вулиць столиці. Загалом відремонтовано більше 21 км вулично-шляхової мережі міста. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Наразі дорожні бригади працюють на вул. Єреванській у Солом'янському районі. Протягом найближчих днів дорожники планують капітально відремонтувати понад 1 км дорожнього покриття на ділянці від площі Космонавтів до вул. Курської. Асфальтобетонне покриття тротуарів також буде поновлено.

Разом із тим, капітальний ремонт закінчено на таких вулицях: вул. Садова, вул. Путивльська, вул. Радистів, вул. П. Запорожця, вул. Куренівська, вул. Прирічна, вул. М. Грушевського, вул. Хорива, вул. Притисько-Микільська, просп. Відрадний, вул. Радянська, вул. Героїв війни, вул. Ольжича, вул. Леніна (мкр. Жуляни), вул. Горького та вул. Левадна (с. Бортничі) тощо.

Також, як повідомили в комунальній корпорації, до кінця року заплановано завершити ремонтні роботи на вул. Генерала Наумова та вул. В. Стуса.