ua en ru

В Києві без опалення та водопостачання залишаються 30 будинків, - "Київенерго"

Внаслідок пошкоджень, які виникли впродовж доби на розподільчих мережах та знаходяться на балансі ПАТ "Київенерго" станом на 15 листопада 2013 р., тимчасово без опалення залишається 6 будинків в Святошинському районі, без гарячого водопостачання - 25 будинків в Шевченківському, Солом'янському та Святошинському районах. Про це було повідомлено сьогодні, 15 листопада, в ході засідання оперативного міського штабу з підготовки міського господарства до опалювального сезону 2013-2014 рр. в КМДА. передає прес-служба "Київенерго".

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади "Київенерго". Компанія взяла на себе зобов'язання ліквідовувати пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

ПАТ "Київенерго" постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

ПАТ "Київенерго" генерує і постачає теплову і електричну енергію в Києві, входить до складу ДТЕК.

ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють у сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, дистрибуції та продажу електроенергії.