ua en ru

У Києві без опалення і гарячого водопостачання залишається 46 будівель, - "Київенерго"

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що перебувають на балансі ВАТ "Київенерго", станом на 6:00 21 листопада 2013 року тимчасово без опалення (ЦО) залишається 11 споживачів (будинків, установ і відомств), без гарячого водопостачання (ГВП) - 9 споживачів.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що перебувають на балансі ВАТ "Київенерго", станом на 6:00 21 листопада 2013 року тимчасово без опалення (ЦО) залишається 11 споживачів (будинків, установ і відомств), без гарячого водопостачання (ГВП) - 9 споживачів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що перебувають на балансі " КИЇВЕНЕРГО", станом на 6:00 21 листопада 2013 року тимчасово без централізованого опалення (ЦО) залишається 11 споживачів (будинків, установ і відомств), без гарячого водопостачання (ГВП) - 9 споживачів.

ПАТ "Київенерго" поставляє теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

Всього 21 листопада без ЦО або (і) ГВП - 46 споживачів, з них 19 житлових будинки, 1 відомчий будинок.

У Деснянському районі відключено 5 споживачів, у Голосіївському - 6, у Святошинському - 4, у Шевченківському - 5, Деснянському - 5.
Зараз ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади "Київенерго". Компанія ліквідує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

В період з 6:00 20 листопада 2013 р. по 6:00 21 листопада 2013 р. на тепломережах компанії в результаті усунення 68 ушкоджень підключені 387 споживачів.

також експортує електроенергію в Угорщину, Словаччину, Румунію, Польщу, Молдову, Білорусь.

Консолідована виручка ДТЕК у 2012 році склав 82,5 млрд грн, чистий прибуток - 5,9 млрд грн. У 2012 році ДТЕК заплатив 15,5 млрд грн податків.

Нагадаємо, що в 2013 р. "Київенерго" інвестувало у відновлення теплових мереж міста близько 270 млн грн та повністю замінила понад 100 км теплових мереж.

Крім того, ВАТ "Київенерго" за зверненням районних адміністрацій Голосіївського, Деснянського, Святошинського та Шевченківського районів і за численними проханнями мешканців прийняв рішення про повну заміну зношених ділянок тепломереж загальною протяжністю 11,4 км, що забезпечують теплопостачання 34 будинків у столиці.

ПАТ "Київенерго" генерує і постачає теплову та електричну енергію в Києві, входить до складу ДТЭК.

ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють в сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, розподілу і продажу електроенергії.