ua en ru

У Києві без гарячої води залишаються близько 500 будинків, - КМДА

У Києві без гарячої води залишаються близько 500 будинків. Про це під час засідання штабу по підготовці до осінньо-зимового періоду заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, передає прес-служба КМДА.

"Сьогодні без гарячої води залишається близько 500 будинків, де нині активно працюють фахівці "Київенерго". До 85% цих будинків будуть з гарячою водою терміном до 5 жовтня, інші - 10-12 жовтня", - зазначив Голубченко.

Він також зазначив, що технологічний процес підключення мереж житлового фонду столиці до централізованого опалення розпочнеться 1 жовтня: "Враховуючи, що за прогнозами синоптиків, аж до 4 жовтня середньодобова температура зовнішнього повітря не перевищуватиме 8 градусів за Цельсієм, вирішено розпочати технологічний процес підключення житлового фонду до централізованого опалення вже завтра. Щоб всі кияни були з теплом, технологічно на підключення нам необхідно як мінімум тиждень".

Голубченко доручив першим заступникам голів районних держадміністрацій особисто перевірити, чи відповідає температура в підключених до централізованого опалення установах встановленим нормам.

Раніше повідомлялося, що "Київенерго" станом на 30 вересня 2013 р. підключила до централізованого опалення 34 об'єкти соціальної сфери за їх заявками.