ua en ru

У Києві адвокати блокують автозак з Денисом Бугаєм у дворі СІЗО СБУ

В дану хвилину автозак з затриманим головою наглядової ради "Брокбізнесбанку" Денисом Бугаєм заблокована у дворі СІЗО Служби безпеки України (СБУ) в Києві.

В дану хвилину автозак з затриманим головою наглядової ради "Брокбізнесбанку" Денисом Бугаєм заблокована у дворі СІЗО Служби безпеки України (СБУ) в Києві. Про це РБК-Україна повідомили адвокати.

Зокрема, адвокат Євген Солодко підкреслив, що 23 березня в 17:00 минув строк затримання без ухвали суду його підзахисного.

"Увечері, коли термін вже минув, співробітники СБУ намір відвезти Бугая в Голосіївський суд... Але машина блокована адвокатами з боку бул. Шевченка, 32", - сказав Солодко.

Він додав, що зараз омбудсмен Валерія Лутковська вивчає матеріали, на підставі яких було затримано Бугая.

Зазначимо, що Солодко не є адвокатом Бугая.

Також, за даними інших адвокатів, автозак з Бугаєм блокується з боку вул. Михайла Коцюбинського, 7. Адвокати також повідомляють про обіцянку з боку СБУ відпустити затриманого, але при цьому не виключають, що їх спробують розігнати силовим методом.

Нагадаємо, глава наглядової ради "Брокбізнесбанку" Денис Бугай був затриманий 21 березень. СБУ повідомила, що він затриманий в рамках кримінальної справи проти власника ВЕТЕК Сергія Курченко.

При цьому, за словами адвокатів, проти Бугая прокуратурою Києва порушено ще одне розслідування. В дану хвилину Голосіївський райсуд столиці без участі підозрюваного обирає запобіжний захід, зазначили адвокати.