ua en ru

У Києві 8 листопада відбудеться засідання в рамках XVII раунду переговорів між Україною та ЄC щодо укладення угоди про асоціацію

У Києві 8 листопада ц.р. відбудеться пленарне засідання в рамках чергового сімнадцятого раунду переговорів між Україною та Європейським союзом стосовно укладення угоди про асоціацію. Про це повідомляє прес-служба МЗС України.
У ході пленарного засідання сторони продовжать обговорення неузгоджених положень розділів угоди стосовно преамбули, юстиції, свободи і безпеки, а також інституційних, загальних та прикінцевих положень.
Крім того під час зустрічі сторони мають узгодити текст спільного звіту про переговори щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, який буде схвалений у ході Чотирнадцятого саміту Україна - ЄС 22 листопада ц.р. у Брюсселі.
Делегацію України на зазначених переговорах очолить заступник міністра закордонних справ Павло Клімкін, делегацію ЄС - заступник гендиректора Генерального директорату "Зовнішні відносини" Європейської комісії Юг Мінгареллі.