ua en ru

У Києві 23-24 квітня буде здійснено профілактичну промивку водопроводів частини Оболонського району

У Києві в ніч з 23 на 24 квітня 2013 р. буде здійснено профілактичну промивку мереж частини Оболонського району. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київводоканал".

"Згідно з графіком щорічних санітарно-технічних заходів на міських мережах холодного водопостачання у ніч з 23 на 24 квітня 2013 р. "Київводоканал" здійснить промивку водопроводів частини Оболонського району", - йдеться в повідомленні.

У зону профілактичних заходів потраплять мережі по вулицях: Лайоша Гавро, Мате Залки, Героїв Сталінграду (будинки №№2-26), Прирічній, Приозерній, Маршала Малиновського, Маршала Тимошенка, проспект Оболонський (від будинку №2 до вул. Тимошенка).

Профілактичні роботи триватимуть з 23:00 23 квітня до 7:00 24 квітня. Впродовж цього часу "Київводоканал" не рекомендує використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі. Після завершення профілактичних заходів абонентам перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хвилин.

Читайте також: "Київводоканал" 18-19 квітня 2013 р. здійснить промивку водопроводу у приватному секторі Дарницького району