ua en ru

"Київводоканал" сьогодні здійснить промивку водопроводу у приватному секторі Дарницького району

ПАТ "Київводоканал" сьогодні вночі здійснить профілактичну промивку мереж у приватному секторі Дарницького району, тому впродовж цього часу не рекомендується використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі. Про це повідомила прес-служба "Київводоканалу".

"Згідно з графіком щорічних санітарно-технічних заходів на міських мережах холодного водопостачання у ніч з 18 на 19 квітня 2013 р. "Київводоканал" здійснить промивку водопроводів приватного сектору житлового масиву Бортничі у Дарницькому районі", - йдеться у повідомленні.

У зону профілактичних заходів потраплять мережі по вулицях: Крилова, Воровського, Франка, Гоголя, Левадній, Мостовій, Шевченка, Толстого.

Профілактичні роботи триватимуть з 23:00 18 квітня до 7:00 19 квітня 2013 р. Впродовж цього часу "Київводоканал" не рекомендує використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі. Після завершення профілактичних заходів абонентам перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хв.

Читайте также: Масляна пляма не загрожує водозабору на Дніпровській водопровідній станції, - "Київводоканал"