ua en ru

У Києві до кінця 2013 р. усі паркувальні майданчики будуть обладнані паркоматами, - КМДА.

У Києві до кінця 2013 р. усі паркувальні майданчики будуть обладнані паркоматами. Про це сьогодні на зустрічі комітету з економічних реформ повідомив начальник головного управління транспорту та зв'язку Київської міської державної адміністрації (КМДА) Євген Водовозов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Згідно постанови Кабінету міністрів, ми зобов'язані забезпечити всі паркувальні майданчики міста паркувальними автоматами. Згідно тих можливостей, які були у підприємства (КП "Київтранспарксервіс") у 2012 р. ми довели кількість паркувальних автоматів до 87, нам необхідно встановити ще 150 штук. В планах підприємства і по фінансовому плану до кінця 2013 р. повністю виконати постанову Кабінету міністрів. Це буде зроблено виключно за власні кошти підприємства, без залучення коштів з бюджету", - повідомив Водовозов.

Він також додав, що у Києві уже підготували програму розвитку єдиного паркувального простору і вона вже пройшла профільну комісію Київради і зараз проходить екологічну комісію, а одже буде винесена на сесію Київради.

Читайте також: КМДА готує проект розпорядження про заборону паркування на проїжджій частині на головних вулицях, - Мазурчак