ua en ru

У КМДА відбулася презентація "Єдиної системи електронних платежів у громадському транспорті Києва"

У Київській міській державній адміністраціі (КМДА) 27 червня фінансова компанія «AlfaPay terminal», що виграла навесні інвестиційний конкурс на впровадження «Єдиної системи електронних платежів у громадському транспорті м. Києва», спільно з харківською групою компаній (ГК) «ЛОТ» провела презентацію моделі згаданої вище системи. Про це РБК-Україна повідомило джерело в КМДА.

Джерело відзначило також, що сама система та обладнання для неї розроблені і серійно випускаються в Україні ГК «ЛОТ» вже більше 12 років.

«Інвестор спільно з ГК «ЛОТ» планує розпочати впровадження даної системи вже в поточному році. Можливості системи справили на присутніх на презентації позитивне враження. Особливо були відзначені сучасність і високотехнологичність системи вітчизняного виробництва, а також повна адаптація системи до київських реалій, що значно відрізняє її від зарубіжних аналогів», - сказало джерело.

За його словами, на презентації були присутні директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Євген Водовозов, заступник голови КМДА Михайло Костюк, перший помічник голови КМДА Віктор Чижевський та радник голови КМДА Олександр Кубраков.