ua en ru

У КМДА планується скорочення чиновників на 40%, - Герега

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) найближчим часом планується скорочення чиновників на 40%. Про це в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня. Україна" заявила секретар Київради Галина Герега.
"Дійсно, такий проект рішення буде розглядатися на одному з найближчих засідань (Київради). Але оптимізація структури - це не ініціатива БанковоЇ, подібний розділ є в Стратегії розвитку Києва... Я сама, починаючи роботу, зіткнулася з надмірним бюрократизмом в роботі Київради, тому розумію бажання Попова викоренити це явище КМДА, змусити систему працювати більш чітко і ефективно. Перед містом стоїть важливе завдання - втілення Стратегії розвитку Києва до 2025 р. Її успішна реалізація багато в чому залежить від професійної та злагодженої роботи міської влади. Я думаю, цей факт і змусив Олександра Павловича (Попова) прийняти таке рішення", - повідомила вона.
Нагадаємо, наприкінці грудня 2011 р. голова КМДА Олександр Попов повідомляв, що КМДА планує скоротити управлінський персонал для зменшення витрат апарату управлінців.