ua en ru

У Керчі військову частину оточили російські солдати

Сьогодні люди у військовій формі оточили територію військової частини А-0669.

Сьогодні люди у військовій формі оточили територію військової частини А-0669. Про це повідомляє міський портал Керчь.ФМ.

Згідно з повідомленням, до воріт військової частини підігнали вантажівку "Урал" з російськими номерами. Солдати одягнені у військову форму Російської Федерації і кажуть що вони з Росії. По периметру частині розташувалися бійці з автоматами. Активних дій вони поки не вживають,

За воротами військової частини українські військові поставили бронетранспортер. У КПП стоять протитанкові та автомобільні загородження.

Заступник командира військової частини А-0669 морської піхоти Олексій Нікіфоров повідомив журналістам, що командування частини спілкувалося з російськими військовими. Російські військові заявили, що збираються разом охороняти її. Ситуація в частині знаходиться під контролем, паніки немає. Сторонніх осіб на території частини немає. Особовий склад готовий виконувати завдання керівництва. Окремо командир повідомив, що чутки про те, що батальйон здався або разоружился - не відповідають дійсності.