ua en ru

В Кабміні вважають, що на акції протесту 7 листопада можуть вийти ті, хто не має відношення до громадських організацій соцзахисту

Вийти на акції протесту під Кабінетом міністрів і Верховною Радою 7 листопада можуть "організації-клони", які не брали участі в укладанні 30 вересня меморандуму між урядом та представниками всеукраїнських громадських організацій афганців та чорнобильців щодо врегулювання питань соціального захисту цих категорій громадян.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів у відповідь на повідомлення в ЗМІ, що 7 листопада представники громадських організацій афганців та чорнобильців прийдуть під стіни будинків Кабміну та ВР з акціями протесту.
"Представники громадських організацій, які вели діалог з урядом, вважають, що 7 листопада можуть вийти з акціями протесту організації-клони. Ці люди не мають жодного відношення до учасників домовленостей 30 вересня, до того ж не є членами громадських організацій. Мета таких дій, скоріше за все, зірвати планомірну роботу по врегулюванню питань соціального захисту для всіх без винятку категорій чорнобильців та афганців та вирішити "точково" лише власні питання, зокрема отримати для себе одночасно чималі кошти на виконання судових рішень із загального фонду та залишити його спустошеним, що згодом може ускладнити вчасну виплату пенсій іншим чорнобильцям та афганцям", - йдеться в повідомленні прес-служби.