ua en ru

В Інтернеті з'явився сайт на 11 мовах про події в Україні за останній рік

Розпочав роботу сайт, на якому 11 мовах буде доступна правдива інформація про події в Україні, починаючи з листопада 2013 р. Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні розпочав роботу онлайн фотопроект під назвою Ukrainefreedom.огд. Сайт розповідає про головні події в Україні з листопада 2013 р. і по цей день", - повідомив Лисенко.

За його словами, інформація на сайті доступна на 11 мовами, зокрема українською, російською, білоруською, англійською, німецькою, французькою, італійською, польською, португальською, латиською та грецькою, а скоро такий буде доступна на іспанською, японською і арабською.

"Завдяки цьому сайту люди, які не стежили за новинами з України, можуть детально ознайомитися з подіями минулих 12 місяців.

"Це є потужним відповіддю російської пропаганди, яка вже отруїла інформаційний простір не тільки в Україні, але і у всьому світі, зокрема в Європі, яка уважно стежить за подіями в Україні. Саме це є відповіддю на те, що насправді відбувалося в Україні", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, Нацрада дозволила тестове мовлення ряду ТРК на підконтрольних бойовикам територіях Донбасу.