ua en ru

В ході антитерористичної операції в Слов'янську 9 осіб поранено, 1 загинула, - ДонОДА

В ході антитерористичної операції в Слов'янську 9 осіб поранено, 1 загинув.

В ході антитерористичної операції в Слов'янську 9 осіб поранено, 1 загинув. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

За даними департаменту охорони здоров'я Донецької ОДА, в ході антитерористичної операції, проведеної в м. Слов'янськ, п'ятеро людей отримали вогнепальні поранення.

Крім того, на трасі "Ростов - Харків" між містами Слов'янськ та Артемівськ в даний час триває збройне протистояння, в ході якого за станом на 12:30 одна людина загинула, четверо отримали поранення.

Пересування бригад швидкої допомоги в Слов'янську зараз обмежено, однак, медики всіма доступними засобами забезпечують надання невідкладної допомоги та доставку постраждалих в лікувально-профілактичні установи.

Інформація про те, з якого боку постраждалі, на даний момент відсутня.

Зазначимо, як повідомляв глава МВС Арсен Аваков, в Слов'янську був убитий офіцер СБУ і ще п'ять силовиків отримали поранення.

Нагадаємо, сьогодні в Слов'янську проводиться антитерористична операція. Вчора там був захоплений райвідділ міліції і сепаратисти почали активно озброюватися.